Appartementen te huur

Albufeira Algarve Portugal

Te huur


Foto: Uitzicht vanaf het balkon van het appartement

Fraai gelegen appartementen in Albufeira, onderdeel van het appartementencomplex Albufeira Jardim, op loopafstand (700 m) van het strand en het historische centrum. Vanaf het balkon heeft men een prachtig uitzicht op de zee en het strand. Het appartement is voorzien van een keuken met kookunit, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, pannen, servies, etc. Verder zijn er 2 een-persoonsbedden, 4 stoelen en een tafel, ontbijt bar, TV (met o.a. een nederlandse zender BVN) en verwarming. De badkamer is voorzien van een ligbad, vaste wastafel, bidet en toilet.

Wifi  is aanwezig, Op het vakantiepark zijn allerlei voorzieningen, waarvan men zonder kosten gebruik van kan maken. zoals 2 zwembaden, 1 kinderbad, tennisbanen, restaurant , bar snookertafel, jeugdspeelruimte enz. Uitgebreide info is te vinden op de website van het appartementencomplex Albufeira Jardim, zie http://www.albufeira-jardim.com/pt/

 

Klik op het plaatje hieronder om naar de facebookpagina te gaan van het appartement.Op het terrein kan gratis worden geparkeerd. Het appartement wordt schoon en voorzien van schoon beddegoed, en met schone en voldoende hand- en theedoeken aangeboden.

Voor het vervoer van de luchthaven van Faro naar het appartement met een shuttle-busje (heen en terug) kan worden gezorgd.